ons

 
Från att ha en iphone 3 i 3 år har jag äntligen bytt till iphone 4 ! biiiiiig step :) Det är lov och jag har spenderat dagen med bästis lina! Käkat en lunch och gått i alla affären på hela comerse och på esplanaden o hittade inget som fall en i smak. Så kan de gå :) Nu är det snart dags för träning så vi hörs då!
hihi :)
 

NEW

vero moda/bikbok

23 oktober

Godmorgon! Gårkvällen spenderade jag med amanda med massa chill o mys :) Men nu har hon drat sig till skolan o jag ligger kvar i sänger eftrsom jag börjar halv 11 :D Idag måste jag göra klart en läxa som ska redovisas i morgon och träning på kvällen.  Inte alls spännande dag, men det är så det ser ut :)
 

what a girl want

åh älskar sånt här. Till jul ska jag bara önska mig massa fin inredning så jag kan göra en stor förändrig!hihi
men nu är det dax att sova för min del. Puss och kram natti

WANTIII


HEJ IGEN

Min data krashade för några dagar sen. Men nu är den lagad o redo för bloggning...... mormor, morfar, astrid och Sue från england är här ikväll. Vi ska äta lite god mat, fika och bara ha det mysigt. Självklart är min älskling ochså här. Gissa om jag saknat han:) Imorgon kl 12 ska jag döma en match rätt tidigt sen får vi se vad som händer. Nu är det ialafall käk :) puss
söt astid:)

17 oktober

Idag känns denna onsdag ovanligt seg .. Men ikväll är det efterlängtad träning !! Men först blir det plugg i stort sett hela dagen. Now: back to work......

SKYNDA FYNDA

Det är vad jag gjorde idag. Följde med amanda till stan för hon skulle käka lite gott på spice n rice, satt o snacka ett tag. Sen skulle jag vänta tills klockan blev 4 då pappa skulle plocka upp mig på hemfärden. Men innan dess han jag hitta två väldigt fina skor som jag blev helt chockerande över när jag såg priserna. 98 kr för båda dessa godingar!

Uppe före tuppen

Idag börjar jag halv 11, vilket är as kalas. Men fick gå upp halv 6 åka med mamma till jobbet. Tänkte iallafall hoppa i duschen o fixa mig lite granna innan bussen går till skolan.
Haha.. igår somnade jag klockan 6 på kvällen, vaknade 10 skrev godnatt till alle sen somnade jag om lika fort igen. Så inatt har jag sovit ca 12 timmar. Klå den ni :) Är fortfarande lite pömsig men vaknar nog strax :D
hahahahaha, jag som blond XD

Mellis

mago mellis efter skolan , gott gott!
Idag var det ingen träning pga att det skulle vara match i arenan. Men det var lika bra det för har lite skolarbete att göra. Fast måste ju ut o springa för det stod det på mailen. 5km på tid. Så jaa... det får jag väl göra då.

HÖST

Jag funderar och funderar vilken film jag ska se ikväll.. Men kommer inte på någon förutom att jag är väldigt sugen på att se Pippi Långstrump. Hehe. Men tror faktisk det få bli några avsnitt av Glee. Filmen Ted var sjukt bra!!!!! vill se igen o igen o igen
 

natti

en slapp men härlig lördag , nu är det säng dags för imorgon ska jag döma 3 matcher hihi:)

LÖRDAG

Godmorgon! igår kväll åkte jag med älsklingen hem, vi åt tacos och hade mysigt. Idag är planerna redan satta. Vi ska åka in till äventyrsbadet och bada, sedan äta lite gott på stan och därefter hem till mig :') En väldigt bra lördag tycker jag! Men nu står frukost på schemat. Hörs sen. Kram
 

Hundvalp

Har precis vart och hämtat familjen Windeståhls nyblivna hundvalp, Molle ska den hetta! :) ur gullig och blev helt förälskad, ville också ha en!!!! Får väl tjata på mamma lite så kannnnsssske... haha :)
Nu har vi huset för oss själva, så bak och mys med vovven i får det bli!
Detta är Molle :')
O denna lilla björnen skulle jag sååååå hemskt gärna vilja ta med mig hem :) Mamma... kolla noga nu :')

11 oktober

Hej! Ännu en sorlig och jobbig dag för oss alla som stod nära Linnea, begravning är väl ändå det värsta? Men känner ändå en lättnad på samma gång nu när man inte har det jobbiga hängandes över en.
 
Annars då? Jo dagen har vart bra , gick på stan med Amanda och Lollo efter skolan en stund. Vilket resulterade nya niciga klackskor till Amanda! tyvärr inte mig ^^. Jag ska sova nu för ska upp rätt tidigt imorgon. kommer med lite roligare information då .
 

tionde oktober

Sitter i skolan med ett nytt projekt på G. Innehållande olika modehus. Jag skriver nu om YSL faktiskt intressant ^^ Ska skiva vad som kännetecknar dessas kläder, make up och designer. Men nu är det lunch! gott :)
 

Träning!

Efter 45 min löpnig o 1 timmes hanboll laddar jag upp med banan o keso inför nästa träning kl 9 med country ! Vi hörs mer imorgon kram:')

motivation

 

9 oktober

 
börjar 20 över 10 idag , rätt skönt faktiskt. men vi har idrott på morgonen och då står beep test på schemat... senare idag har  jag utvecklings samtal och ska sedan provträna med country!! spännande enligt mig.
 

LEDIG DAG

så himla skönt att vara ledig idag. jag träffade rebecca en snabbis för att kika lite kläder på stan. Så dessa godingar fick jag med mig hem.
 
så här ser jag ut idag :)
kram
 
 

mbyM

detta linne bar jag under helgen som mannekäng och blev ganska kär i det. så jag bestämde mig promt att det fick följa med hem.  älskar de samla bandens samt uringningen. kostade 399 kr men fick 30% på kläderna i butiken som tack förhjälpen.

<3

imorgon har vi varit tillsamman 26 månader vilket är 2 år och 2 månader. Jag är lycklig! Jag älskar dig så enormt mycket alle. Du är världens underbaraste.

7:de

hann bara lägga upp en  bild innan jag var tvungen att dra till bussen imorses. Men här kommer några fler.

from yesterday

 

00:46

har haft ne underbart rolig kväll med tjejerna ! men nu om bara några sekunder kommer jag somna. så jag tycker vi hörs mer imorgon.

Fredag

godkväll. modevisningen var lååång tråkig, att sitta i 2 timmar på att nästa visning skull börja var fy skam. ( en visning var ca 10 min).. men bättre än historia eller matte.. nu ligger ja o kvälls myser med alle, måste snart sova för ska upp 7 halv 8 och då är det nya tag.
 
här är ett par favoriter i skohyllan hemma hos mig.

5 oktober

skön sovmorgon idag! ska snart dra mig mot skolan i några timmar :) är på assbecks idag för att gå modevisning med klassen, skoj antar jag. ska även träna idag om jag hinner och träffa pokjisen.
 
Fan va rädd jag bli. ni vet jag har kattungar hemma. okej nu är dom väl inte så små längre men jävligt jobbiga. Siv, den svarta katten hoppar upp i fönstret där vi har massa prydnads porslin flaskor . springer mot dem så ALLA åker ner i golvet. Jag skriker. Katten ramlar ner från trappan. haha hon får fasen skylla sig sälv. idiot.
 
nu måste jag duschaaa .
längtar till Lantzarote! 63 dagar kvar..

4 oktober

jag fick min vilja igenom när det gäller folieslingor. SÅ, idag har jag suttit modell och blvit fixad av Linnea. jag ska alltså bli blond ^^  men om jag får erkänna nu så är håret väldigt  fint och inte alls så mörka partier längre som jag haft innan, MEN jävlar vad slitet det blev :s kanske inte slitet men det är som tuggumi på vissa ställen i håret. så imorgon blir det en inpackning på 60 min?  nog om hår.
 
i helgen blir det myspys med alle, och på lördag blir det myspys med mina fina flickor! ska bli så roligt :) söndag ska jag döma matcher så det står härliga till :) det behövs må jag säga. men det är inte alls tråkigt tycker inte jag.
jag tänkte kolla några avsnitt av gossip girl innan jag somnar för om 4 DAGAR KOMMER SÄSONG 6 UT. om ni kollar gossipi girl förstår ni hur dessperat man är? ..
 
GODNATT(L)
här är jag och Linnea.
och här var vår jobbiga läxa
 

godnatt!

godnatt från sängen. kl är snart åtta o jag är TRÖTT. imorgon ska jag till tandläkaren så dom får kika på mina tänder. Men kommer bli en sorgsen dag för oss imorgon. då vi ska skänka alla tankar till vår underbara Linnea Ingemarsson som gick bort i fredags. du var en sån fin klasskamrat. vi saknar dig, jätte mycket
 
Förmodligen kommer det komma upp lite modevisnings bilder från helgen , så håll utkik :)
GODNATT pluttisar<3

2 oktober

 
jaa hejpå er! idag har vart en ganska chill dag faktiskt , kom till skolan vid 9 med Linnea för att ha matråd haha :) sedan ett styrketest på 5 minuter och efter det fick vi skjuts ner till Assbecks för att prova ut kläder till modevisningen som är fredag o lördag. MEN lediga på måndag för det så de är ju slappt :) nu sitter jag här stressad som en korv och hinner inte till första passet på träningen , så får bli det andra idag bara.
jag ska försöka skaffa mig en lite roligare kamera så kanske jag ta ta lite roligare bilder än vad ni fått genom hela mitt bloggande.
här är lite nytt i min garderob iaf.
 
skor-nelly tröja-gina jacka-clarks
 

1 oktober

hello , ni vet är jag lite knäpp med bloggningen oså , därför bloggarjag bara någon enstaka gång om året . HAHA.
är sugen på att lägga upp lite höst inspiration faktiskt. så här får ni :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0